jueves, 22 de marzo de 2012

PUBLICATS ELS RAIDBOOKS / RAIDBOOKS PUBLISHED

Raidbook elit
Raidbook aventura
Raidbook iniciació

Benvolgudes i benvolguts raiders,

En aquest correu adjunt, hi trobareu el raid-book on es descriuen les seccions que comprendrà la vostra corresponent categoria en el proper Raid Girona X-Perience Vall del Llèmena 2012.
Recordar-vos que, el divendres dia 23, de 18:00 a 20:00 podreu passar ja per el pavelló de Llorà, punt de sortida del raid, per recollir la vostra documentació i formalitzar la inscripció.
Per el que fa al terra dur, s'obrirà també a les 18:00 i es trobarà situat al mateix pavelló de Llorà.
Per qualsevol pregunta podeu adreçar-vos a limitzeroraid@gmail.com.
Recordar a tots els equips que revisin la informació técnica de la seva categoria que es troba penjada a la web http://raidgirona.blogspot.com per conéixer bé quin és el material que necessiten.

Segons la informació meteorològica, es preveu un dia assolellat amb alguns núvols i un risc de precipitació MOLT BAIX. Les temperatures seran de 5 graus a primera hora i s'enfilaran fins als 18 al migdia. Com que aquest any sembla que la pluja no ens mullarà, ja us hem preparat nosaltres la secció o seccions on segur que us mullareu!

Els equips que estiguin composats per menors d'edat, recordeu que, o bé heu de portar la documentació de responsabilitats signada per els pares/mares/tutors legals, o bé us heu de personificar amb pares/mares/tutors legals el moment de formalitzar la inscripció.

Us esperem dissabte perque gaudiu del raid de la mateixa forma que hem gaudit i ens hem divertit nosaltres preparant-lo. Fins aviat,

No hay comentarios:

Publicar un comentario